skip to Main Content

Kiinteistöjalostus

Ydinosaamisaluettamme on erilaisten teollisuuskiinteistöjen ja -alueiden jalostaminen. Kehitystyön lähtökohtana on aina tehokkaan toiminnan varmistaminen. Tekemillämme muutostöillä ja täydentävällä uudisrakentamisella vanhastakin kiinteistöstä saadaan uusia tarpeita vastaava kokonaisuus. Käytännölliset tilat tukevat sekä päivittäistä työskentelyä että vastaavat nykypäivän vaatimuksia.

Osana kiinteistöjalostustoimintaa ostamme kiinnostavia kohteita kehitettäväksi. Innovatiivisella otteella ja vuosien kokemuksella annamme kiinteistölle uuden elämän. Kohteen valmistuttua myymme kiinteistön joko valmiiksi vuokrattuna tai sellaisenaan uudelle omistajalle.

Palvelemme myös kiinteistöjen omistajia ja kiinteistösijoittajia. Erityisosaamisemme avulla kiinteistöistä, suurista tai pienistä, saadaan helpommin vuokrattavia tai myytäviä.

Jäte- ja kuljetuspalvelut

Monipuolisen kalustemme avulla tarjoamme asiakkaillemme erilaisia jätehuolto- ja kuljetuspalveluita. Voimme kuljettaa esimerkiksi maa-aineksia, energiajätteitä, tai puhdasta ja lajiteltavaa puujätettä.

Sopimuksen mukaan vastaamme teollisuus- tai muun alueen siistimisestä, sekä kertyvän jätteen lajittelusta ja poisviennistä. Toimitamme tarvittaessa alueelle jätelavoja asiakkaan omatoimista jätelajittelua varten.

Asiakkaamme voivat tilata meiltä jätelavoja sekä yksittäistapauksia varten että jatkuvana palveluna. Jatkuvan lavapalvelun tapauksessa toimitamme asiakkaalle kuormalavat jätteiden lajittelua varten ja tyhjennämme ne säännöllisesti.

Kiinteistöjen purkutyöt

Hoidamme sekä elinkaarensa päähän tulleiden että muiden kiinteistöjen purkutyöt.

Maarakennustyöt

Teemme kattavasti erilaisia maarakennustöitä.

Vesihiekka- ja hiekkapuhallukset

Tarjoamme tarkkaa ja huolellista puhalluspalvelua erilaisten kohteiden ja pintojen käsittelemiseksi. Teemme kiinteistöille vesihiekkapuhalluksia ja hiekkapuhalluksia teräsrakenteille.

Back To Top